ViWa Fotografie biedt een breed scala aan betaalbare professionele fotoshoots

Van onze partner
14 september 2020
De 31-jarige ondernemer Vincent van der Linden is met zijn 135 m2 grote fotostudio ViWa gevestigd aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen. De professionele fotozaak biedt betaalbare fotoshoots voor alle typen fotografie: kinder- en portretfotografie, huwelijks- en bedrijfsfotografie, loveshoots, studio- én topkwaliteit foto's van uw favoriete huisdier.
Je kunt er tevens gemakkelijk met een grote groep vrienden, familie of kennissen een prachtige fotoshoot laten maken. Vincent: ‘We maken gebruik van enkele speciale props. Dat zijn accessoires die te gebruiken zijn bij fotoshoots, zoals een bellenblaasmachine, een sneeuwmachine en een rook- en windmachine!’

Wist u dat ViWa ook kinderfeesten organiseert? ‘Dat doen we compleet met limonade en frietjes en met leuke fotolijsten die we gaan versieren. Daarnaast maken we van elk kind een fotoshoot terwijl de groep leuk beziggehouden wordt. Natuurlijk maken we ook een groepsfoto. Alle foto’s zijn tevens op canvas, aluminium of plexiglas te leveren!’

Bekijkt u deze leuke video over fotostudio ViWa maar eens hier.

Er is nu een mooie actie bij ViWa Fotografie, want in de maanden oktober en november betaal je voor een studioshoot slechts €29,-!

U bent van harte welkom aan de Buys Ballotstraat 14 waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee door fotografie-assistente Tamara van der Linden. Kijk voor meer info en tarieven op de website.

 


Dit bericht delen:

Advertenties