Accu ontploft in garagebox in Lankforst

Van onze redactie Zondag 13 September 2020
Vanmiddag werd de brandweer omstreeks 14.00 uur gealarmeerd voor een brand in een garagebox aan de 46e straat van de Lankforst. En accu was ontploft.

De eigenaar van de garagebox was een accu aan het opladen met een druppellader. Vermoedelijk ontstond er kortsluiting in de accu, waardoor de accu ontplofte. Er ontstond een kleine brand in de garagebox. De eigenaar belde direct de brandweer, die meerdere wagens alarmeerden, omdat de garagebox onder een flatgebouw zit. Uiteindelijk hoefde maar een brandweerwagen ter plaatse te komen.

De brandweer bluste de brand en ventileerde het pand. Niemand raakte gewond. De eigenaar handelt zelf de schade aan zijn inboedel af.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.