[Video] Wat vindt Nijmegen: coronahaarden in Nijmegen

Van onze redactie Zondag 13 September 2020
In de videorubriek 'Wat vindt Nijmegen’ peilen wij de mening van mensen in Nijmegen aan de hand van één specifiek thema. Vandaag vragen wij naar het stijgend aantal coronabesmettingen in de regio.

Nijmegen kleurt namelijk steeds donkerder op de coronakaart. Afgelopen week sloot scholengemeenschap SSgN de deuren na een positieve coronatest bij een leerling, sloot burgemeester Bruls opnieuw twee cafés wegens brandhaarden en werden er coronabesmettingen ontdekt in meerdere Nijmeegse studentencomplexen. Wij peilen de stemming in Nijmegen omtrent deze ontwikkelingen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 13-09-2020 om 18:10 door Toos Minkhorst
Dat er vele jongeren zijn die het niet op kunnen brengen om afstand te houden, zoveel mogelijk contact digitaal te hebben en een keer niet te feesten is diep triest. Rekening houden met andere is velen vreemd.Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.