Politie onderzoekt vuurwapenmelding Lange Hezelstraat

Lars Schwachöfer Donderdag 10 September 2020
De politie kreeg vanmorgen omstreeks 11.30 uur een melding van een gewapende overval op coffeeshop Dakota aan de Lange Hezelstraat. De politie doet verder onderzoek naar de melding.

De politie reageerde met meerdere eenheden op de melding dat twee mannen met bivakmutsen en vuurwapens het pand binnenkwamen De weg werd afgesloten en agenten in kogelwerende vesten omsingelden het pand. Na korte tijd zijn agenten naar binnen gegaan. Ruimte voor ruimte werd gecontroleerd door de agenten, maar er werden geen gewapende personen aangetroffen.

De politie sprak met getuigen en mensen die aanwezig waren in het pand. Geen van de aanwezigen heeft mannen met bivakmutsen of vuurwapens gezien. De politie doet verder onderzoek naar de melding, maar gaat ervan uit dat het een valse melding betrof.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (2)

Geplaatst op 11-09-2020 om 04:41 door Angela
ja klopt ik woon daar en nu al deze shit niet normaal meer

Geplaatst op 10-09-2020 om 12:42 door Jet
Wat een bruisende stad is Nijmegen toch geworden!😡😡😡Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.