Brandweer blust brand onder Neerbosschebrug

Lars Schwachöfer Donderdag 03 September 2020
Vanavond woedde omstreeks 18.30 uur korte tijd een brand onder de Neerbosschebrug. Het onderkomen van een zwerver ging in vlammen op.

De brand onder de Neerbosschebrug werd ontdekt door twee fietsers. Zij zagen rook onder de brug uit komen. Toen zij onder de brug keken en vlammen onder het wegdek zagen, alarmeerden ze de brandweer. Twee persfotografen, die reageerden op de brandmelding, controleerden op de aanwezigheid van personen. Zij brachten de politie en brandweer op de hoogte van de situatie onder de brug.
 
De brand was bij aankomst van de brandweer al grotendeels gedoofd. De brandweer bluste de brand. Vermoedelijk stond een bed in brand. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is onbekend. De politie doet geen onderzoek naar de oorzaak van de brand, of de dakloze persoon die onder de brug verblijft.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.