Kop-staartbotsing op Waalbrug

Lars Schwachöfer Dinsdag 08 September 2020
Vanavond vond omstreeks 18.30 uur een kop-staartbotsing plaats op de Waalbrug. De brug werd korte tijd afgesloten.

De bestuurder van een auto reed stadinwaarts en botste door nog onbekende oorzaak op de voorganger. De auto daarachter botste vervolgens achterop de twee stilstaande auto's. De brug werd afgesloten voor verkeer. Meerdere ambulances werden opgeroepen voor de inzittenden van de auto's. De bestuurders van de achterste twee voertuigen zijn ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het voorste voertuig kon zijn weg vervolgen, omdat zijn bijrijdster een spoedoperatie in het ziekenhuis moest ondergaan. De operatie had niks te maken met het ongeval.

De politie leidde het verkeer langs de auto's. De voertuigen zijn weggesleept door een berger. Om 19.30 uur werden alle rijstroken weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.