Topfilms kijken op Waalkade

Van onze redactie Woensdag 09 September 2020
De zomer loopt ten einde en het wordt weer eerder donker. Daarom organiseren de ondernemers aan de Waalkade voor het tweede jaar op rij een buitenbioscoop. Op zaterdag 12 en 19 september staat er een groot scherm onderaan de trappen van de Waalkade waar filmliefhebbers gratis kunnen kijken naar de films Intouchables en Mamma Mia.

De afgelopen dagen kon er online gestemd worden op een lijst met topfilms. De films Intouchables en Mamma Mia kregen veruit de meeste stemmen en worden op zaterdag 12 en 19 september getoond. De grote betonnen trap en 30 strandstoelen doen dienst als tribune en bieden geheel coronaproof ruimte voor 100 personen. Op tijd komen wordt aangeraden, want vol = vol.

Zowel op 12 (Intouchables) als 19 september (Mamma Mia) begint de film om 21.00 uur. De inloop is vanaf 20.00 uur en drankjes zijn verkrijgbaar bij de buitenbar. Bezoekers mogen zelf kussens en dekens meenemen om comfortabel te kunnen genieten van deze twee topfilms.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.