Auto belandt onder vrachtwagen op Sint Canisiussingel

Lars Schwachöfer Maandag 07 September 2020
Vanmorgen vond omstreeks 10.00 uur een aanrijding plaats op de Sint Canisiussingel. Niemand raakte gewond.

De bestuurster van een auto reed op de ventweg aan de Sint Canisiussingel en wilde ter hoogte van de Van der Brugghenstraat de singel oprijden. Hierbij kwam ze met haar auto onder de trailer van een vrachtwagen die op de singel reed. De auto werd onder de trailer meegetrokken, draaide en botste tegen een verkeerslicht. De vrachtwagen botste vervolgens tegen een andere auto, die links naast de vrachtwagen reed. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

De politie leidde het verkeer langs de vrachtwagen. Hierdoor ontstond een flinke file op de Waalbrug. De auto's werden weggesleept door een berger. De vrachtwagenchauffeur kon zijn weg vervolgen. Het verkeer is inmiddels hervat.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.