Dronken automobiliste rijdt tegen boom aan Paul Krugerstraat

Lars Schwachöfer Zondag 06 September 2020
Vanavond vond omstreeks 20.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Paul Krugerstraat. Een dronken automobiliste reed tegen een boom.

Een vrouw had in het centrum gedronken en dacht dat ze nog kon autorijden. Op de Paul Krugerstraat, net voor de Daniëlsweg, raakte ze in een bocht van de weg en reed tegen een boom. De vrouw verklaarde later dat ze niet in de gaten had dat ze van de weg was geraakt. Ze reed door met haar fors beschadigde auto en liet een spoor van koelvloeistof op de weg achter. De politie was snel ter plaatse en trof haar aan op de Aubadestraat.

De politie nam een blaastest bij de vrouw af. Hieruit bleek dat ze teveel gedronken had. De vrouw werd aangehouden en naar het politiebureau vervoerd voor een ademanalysetest. Een berger sleepte de beschadigde auto weg. Op het politiebureau blies de vrouw 855 UGL. Dat is ruim vier keer meer dan de limiet. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.