Automobilist rijdt tegen pand in Derde Walstraat

Lars Schwachöfer Zondag 06 September 2020
Vanmorgen vond omstreeks 11.30 uur een eenzijdig ongeval plaats in de Derde Walstraat. Een auto kwam tot stilstand tegen een pand.

Meerdere getuigen vertelden dat ze de auto snel door de Hertogstraat zagen rijden. Nadat de auto de Derde Walstraat inreed, hoorden ze een harde knal. Een voetgangster zag de auto tegen de zijkant van een gebouw rijden. Er liepen geen mensen op het trottoir waar de auto reed. De bestuurder raakte niet gewond.

De brandweer controleerde de auto en dekte de gelekte vloeistof af. De politie sprak met getuigen. Het rijbewijs van de bestuurder is na het horen van de getuigenverklaringen ingevorderd, omdat de bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoonde. De auto raakte fors beschadigd bij de botsing. Een berger sleepte de auto weg. De ruit van het winkelpand wordt later vervangen door een glaszetter. Of er in het pand schade is ontstaan, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.