Feestelijk afsluiting vreedzame weken basisschool de Verwondering

Van onze redactie Zaterdag 05 September 2020
Gisteren zijn op basisschool de Verwondering in Lent op feestelijke wijze de vreedzame weken afgesloten en het nieuwe schooljaar spetterend geopend. Tijdens de vreedzame weken worden met elkaar regels en routines afgesproken en geleerd hoe ruzies en conflicten op een vreedzame manier kunnen worden opgelost.

De jongste kinderen genoten van een muzikale interactieve theatervoorstelling. De kinderen mochten aan een groot rad draaien en aan de hand van die uitkomst werd er een bepaald lied ten gehore gebracht.

Voor de kinderen van groep 5 tot en met groep 8 stond buiten op het schoolplein een tot DJ-podium omgetoverde brandweerauto. Kinderen mochten op een briefje hun favoriete muzieknummer aankruisen en sommige kinderen hadden het geluk om op de brandweerauto dit nummer te mogen aankondigen als een heuse DJ. De confetti knalde in het rond!

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.