Gratis trainingsmaand bij rugbyclub The Wasps

Van onze redactie
3 september 2020
Op de nieuwe accommodatie van rugbyclub The Wasps op sportpark De Biezen, is iedereen welkom om in de hele maand september gratis kennis te maken met de rugbysport en met de club. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar en mannen en vrouwen worden van harte uitgenodigd om op sportpark de Biezen in Nijmegen-West een keer lekker mee te trainen.
Op deze centraal gelegen locatie hebben de rugbyers van The Wasps een prachtige nieuwe accommodatie gekregen met twee nieuwe rugbyvelden, een tribune en een spiksplinternieuw clubhuis dat van alle moderne snufjes is voorzien. Maar het belangrijkste is natuurlijk de sfeer, die van respect, plezier en vriendschap.

Rugby is voor iedereen

'Rugby is voor iedereen', vertelt Leo Preusting van The Wasps. 'Of je nou dik, dun, lang, kort, jong, oud, man, vrouw, jongen of meisje bent, iedereen is welkom bij ons, want er is altijd wel een plekje in een rugbyteam. In de rugbysport gebruik je alles: techniek, tactiek, kracht, snelheid, alle spieren worden gebruikt. Wij zijn er op onze nieuwe locatie helemaal klaar voor om nieuwe leden op te vangen.'

De leden van de club trainen twee keer in de week, op woensdag en op vrijdag. Alle jeugdteams (vanaf 6 jaar) trainen dan om 18.30 tot 20.00 uur, de dames en de heren komen vanaf 20.00 uur in het veld. Trainen kost deze maand dus niets. Wat wel nodig is, zijn schoenen met noppen en een ‘bitje’ ter bescherming van de tanden. Zo’n bitje is in het clubhuis te koop voor € 3,50 (alleen per PIN betalen).

Als je een keertje mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar Info@Wasps.nl of bel 06 - 53 19 65 14.

Kijk voor een korte sfeerimpressie van The Wasps naar de promotiefilm op YouTube

 


Dit bericht delen:

Advertenties