[Winactie] Het Nijmeegse speelkleed: race met speelgoedautootjes over onze stad

Van onze partner
24 augustus 2020
Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Nijmegen met onder andere de Radboud Universiteit, de Grote Markt en de Waalbrug. Een speelkleed voor de echte Nijmegenaar. Haal onze prachtige stad Nijmegen naar je woonkamer of tuin.

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29) en Bas van Creij (27). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed een nieuwe en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om Nijmegen op het speelkleed te zien en te racen langs het Goffertstadion en de Stevenskerk met jouw speelgoedautootjes. Zo leert het kind de mooiste stad van Nederland al spelenderwijs kennen. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot met daarop de meest herkenbare iconen van Nijmegen.

Al het moois van Nijmegen

De twee jonge ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert: ’Alle twee kennen wij Nijmegen op ons duimpje en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.’ Dick van Creij vult vervolgens aan ‘Al het moois wat Nijmegen te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!’

Vanaf vandaag zijn de speelkleden te bestellen, leuk voor de kleine Nijmegenaar en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Tevens is het Speelkleed ook verkrijgbaar in verschillende andere steden, elk met ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed. De speelkleden zijn te bestellen op Jouwspeelkleed.

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op het Nijmeegse speelkleed. We verloten 2 stuks. De winnaars worden bij het bericht op maandag 31 augustus om 19.00 uur bekend gemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties