Bestuurder vlucht na aanrijding op Keizer Karelplein

Van onze redactie
23 augustus 2020
Gisteravond vond omstreeks 23.00 uur een aanrijding plaats op het Keizer Karelplein. De veroorzaker van de aanrijding ging ervandoor.
De bestuurster van een auto reed over het Keizer Karelplein toen ze van achter werd aangereden door een bestelbus. De auto raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De bestuurder van de bestelbus ging ervandoor. Getuigen belden de hulpdiensten. Agenten namen de verklaringen van de vrouw en getuigen op. Ambulancepersoneel controleerde de vrouw. Ze is voor behandeling aan haar verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Doordat de bestuurster en getuigen een goede beschrijving van de bestelbus konden geven, onder andere vanwege de bedrijfsreclame op de bus, zochten agenten in de omgeving. De beschadigde bus werd op korte afstand van het Keizer Karelplein aangetroffen. De bestuurder was weg. De politie heeft de bus voor onderzoek in beslag genomen. Een berger sleepte beide beschadigde voertuigen weg. De politie doet verder onderzoek naar de bestuurder van de bestelbus.

Dit bericht delen:

Advertenties