Start nominatie Compassiepluim 2020

Van onze redactie
21 augustus 2020
Tijdens de opening van de Vredesweek op 20 september dit jaar, zal burgemeester Hubert Bruls namens Nijmegen Stad van Compassie de Compassiepluim uitreiken aan een persoon, organisatie of voor een activiteit die 'harten verwarmt, mensen verbindt en welzijn bevordert'.
De Compassiepluim werd voor het eerst uitgereikt in 2017. Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis won destijds de prijs, de Kleurfabriek kreeg een eervolle vermelding. In 2018 ging de Compassiepluim naar Woon- en Werkgemeenschap Babylon en in 2019 naar Straatmensen voor Straatmensen.

Nijmegenaren worden uitgenodigd om iemand te nomineren voor de Compassiepluim 2020. Stuur vóór 11 september de naam van degene of de activiteit die u nomineert (met contactgegevens) en uw motivatie voor uw nominatie naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp ‘compassiepluim 2020’.

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel werken door met elkaar kennis te maken, ideeën en ervaringen uit te wisselen en in eigen kring compassie te bevorderen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties