Strandstoelen en opblaaszwembadjes op de Waalkade

Van onze redactie
19 augustus 2020
Komende zaterdag kunnen bezoekers van de Waalkade genieten van een bijzonder zomers terras. Op het gras van de Waalkade wordt een pop-up terras met 10 zomerse zitjes geplaatst voorzien van een opblaaszwembadje, strandstoelen, een parasol en heerlijke versnaperingen.  
Vanaf 12.00 uur kunnen bezoekers terecht om zo’n zomers zitje te bemachtigen. Bij het gratis zitje zijn versnaperingen en leuke prijsjes inbegrepen. De prijzen en versnaperingen worden mede mogelijk gemaakt door de ondernemers aan de Waalkade.

De zitjes worden gratis beschikbaar gesteld en er zijn slechts 10 zitjes beschikbaar. Het is wel zaak om op tijd op locatie aanwezig te zijn. Ieder zitje bestaat uit twee strandstoelen, een parasol en een opblaasbadje. Mensen die met meer dan twee willen komen zijn vrij om eigen stoeltjes en/of handdoeken mee te nemen.

Het bijzondere terras is van tijdelijke aard en sluit dezelfde dag weer om 17.00 uur. De zitjes worden ver genoeg uit elkaar geplaatst om zo te voldoen aan de geldende richtlijnen van het RIVM.

De actie is onderdeel van een reeks aan activiteiten die dit najaar worden georganiseerd om de nieuwe Waalkade in de spotlight te zetten.

Dit bericht delen:

Advertenties