Politie zoekt getuigen van mishandeling op Plein 1944

Van onze redactie
15 augustus 2020
Gisteravond vond omstreeks 23.30 uur een zware mishandeling plaats op Plein 1944. De politie is op zoek naar getuigen.

Na een woordenwisseling met een groep jongeren kreeg een 55-jarige Nijmegenaar onder meer een elleboogstoot en een trap tegen het hoofd. Meerdere jongens uit de groep zouden op het slachtoffer in hebben geslagen. De jongens zijn vermoedelijk tussen de 16 en 25 jaar oud. Na het incident vluchtten zij weg. Het is onbekend hoeveel personen er bij de mishandeling betrokken waren. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zoekt getuigen en vraagt mensen die gisteravond tussen 23:30 en 00:00 iets hebben gezien van het incident zich te melden. Ook gemaakte beelden met mobiele telefoons, door bewakingscamera's of videodeurbellen kunnen bij het onderzoek helpen. Contact opnemen met de politie kan via de gratis tiplijn 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via het meldformulier van de politie. Alle informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek.

Update: De politie heeft gesproken met getuigen. Daaruit blijkt dat het gaat om ongeveer 20 jongens en 5 meiden. Ongeveer 8 jongens bleven schoppen tegen het slachtoffer op de grond, waaronder een blanke jongen met blond haar. De jongen droeg een wit t-shirt en een zwarte korte broek. De politie komt nogsteeds graag in contact met getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben. Ook ontvangt de politie graag camerabeelden.


Dit bericht delen:

Advertenties