Opendag Radboud Universiteit zaterdag 2 november

Van onze redactie
1 november 2013
Morgen, zaterdag 2 november, is er een open dag op de Radboud Universiteit Nijmegen. Maak kennis met de ruim 40 bacheloropleidingen. Scholieren en ouders kunnen zich uitgebreid laten informeren door studievoorlichters en studenten. 

De afgelopen jaren worden de open dagen van de Radboud Universiteit steeds drukker bezocht. De universiteit verwacht ditmaal zo'n achtduizend bezoekers. Om aan de toenemende vraag van scholieren te voldoen, is het programma uitgebreid met extra voorlichtingsrondes, zodat scholieren zich nog breder kunnen oriënteren dan voorheen. 

Programma
Je kunt tijdens de Open dag je eigen programma samenstellen. Van elke opleiding zijn minimaal twee voorlichtingsrondes en op de informatiemarkt kun een studiekeuzetest doen, opleidingsbrochures verzamelen en je krijgt er informatie over inschrijving, financiën en huisvesting.

Het studentenleven
Tijdens de Open dag laten onze studenten je ook graag wat van het studentenleven zien. Ze leiden je rond over onze campus, met speciale aandacht voor de Universiteitsbibliotheek en het Sportcentrum. Ook kun je een bezoek brengen aan een studentenhuis.

Tijden
De Open dag aan de Radboud Universiteit Nijmegen is op zaterdag 2 november van 9.15 tot 16.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties