Graafseweg afgesloten na ongeval op Nelson Mandelaplein

Lars Schwachöfer
13 augustus 2020
Vanavond vond omstreeks 20.00 uur een ongeval plaats op het Nelson Mandelaplein. De Graafseweg was staduitwaarts vanaf de Neerbosscheweg afgesloten.
Een 57-jarige automobilist uit Boxmeer reed staduitwaarts over de Graafseweg, toen een fietser overstak. De fietser, een 51-jarige Nijmegenaar, kwam bij de botsing ten val en raakte buiten bewustzijn. De politie sloot de weg vanaf de Neerbosscheweg voor al het verkeer af. Verkeer werd omgeleid. Agenten en ambulancepersoneel zijn de reanimatie van de fietser gestart. Een traumahelikopter met een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen. De helikopter landde bij een voetbalclub.

De hulpverlening trok veel bekijks. Weggebruikers werden verzocht niet te blijven staan. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij had weer een hartslag. De afdeling Verkeer Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor was de weg langere tijd afgesloten voor verkeer. Na het onderzoek sleepte een berger de auto weg. De fiets werd door de politie meegenomen. Even na 23.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Dit bericht delen:

Advertenties