Gegijzelde Nijmegenaar in Arnhem bevrijd door arrestatieteam

Van onze redactie
10 augustus 2020
Afgelopen vrijdag, 7 augustus, werd omstreeks 22.00 uur een 25-jarige Nijmegenaar aan het Schipholplein in Arnhem tegen zijn wil een auto ingetrokken. Na onderzoek werd de gewonde man door een arrestatieteam bevrijd.
Getuigen zagen dat een man tegen zijn wil een auto ingetrokken werd en belden de politie. De politie sprak met getuigen en startte direct een onderzoek. Binnen een uur wist de politie de locatie te achterhalen waar de man mogelijk gegijzeld gehouden werd. De politie zette de omgeving van een loods aan de Snelliusweg in Arnhem af. Een arrestatieteam werd opgeroepen om een inval te doen.

In de loods trof het arrestatieteam twee verdachten. Het gaat om een 26-jarige Arnhemmer en een 35-jarige Nijmegenaar. Ze zitten beiden nog vast en worden verdacht van vrijheidsbeneming met geweld. De 25-jarige Nijmegenaar werd met meerdere steek- of snijwonden aangetroffen. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben of mensen die meer weten over de achtergrond van de gijzeling. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties