Vrouw overleden na incident in Lankforst

Lars Schwachöfer
5 augustus 2020
De politie trof vanmiddag omstreeks 14.00 uur een zwaargewonde vrouw aan op een balkon in de Lankforst. De vrouw is overleden.
Meerdere ambulances, politiewagens, een hoogwerker van de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse na de melding dat een zwaargewonde vrouw op haar balkon van een flat in de 46e straat van de Lankforst lag. Agenten, ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team deden alles om de vrouw stabiel te krijgen. Een woordvoerster laat weten dat er gereanimeerd moest worden. De vrouw is door de brandweer van het balkon gehaald en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie laat weten dat de vrouw is overleden aan haar verwondingen.

De politie belde de nabestaanden van de vrouw. De Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek naar de toedracht. Alle scenario's staan nog open, een misdrijf is niet uit te sluiten. Een deel van de omgeving van de flat blijft afgesloten met lint voor het onderzoek. Ook komt een PD-unit, een mobiel kantoor dat ingezet wordt als verzamelpunt voor sporen bij een plaats delict, ter plaatse. De politie spreekt met omwonenden en getuigen. Voor getuigen is slachtofferhulp gebeld.

Er worden geen woningen ontruimd voor het onderzoek. Een woordvoerster van de politie laat weten dat het onderzoek in de woning en omgeving meerdere uren in beslag gaat nemen. Ook wordt onderzoek verricht in twee appartementen boven het appartement waar de vrouw aangetroffen is.

Update 22.00 uur: Het sporenonderzoek door de Forensische Opsporing van de politie is afgerond. De afzetting voor de flat en de PD-unit worden weggehaald. De politie laat weten dat een misdrijf wordt uitgesloten. In verband met de privacy van het slachtoffer en de nabestaanden worden er geen verdere uitspraken gedaan.

Dit bericht delen:

Advertenties