[Winactie] Interactief spel met opdrachten in Nijmeegse binnenstad

Van onze redactie
1 augustus 2020
De komende periode is de binnenstad van Nijmegen het toneel van het interactieve spel 'Ontsleuteld'. In dit groots opgezette spel waan je jezelf een heuse spion en traceer je aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in de binnenstad van Nijmegen. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de mysterieuze opdrachtgever.
Ontsleuteld is een razend spannend interactief stadsspel met de nodige uitdagingen. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Houdt je telefoon overigens goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien….. 

Interactief

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar een echte interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen en na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij. In het spel leg je ook regelmatig zelf telefonisch contact met de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te komen.

Coronaproof

Deze interactieve ervaring is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de groepsgrootte. Je kunt zowel alleen als met familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf deelnemen. Het spel is geheel coronaproof, terwijl iedereen zich tegelijkertijd toch in het spel met elkaar verbonden voelt. 

Aanmelden kan via de website waarna je eenvoudig een locatie, datum en tijdslot kunt selecteren. Kijk hier voor een korte video impressie van het spel.

Winactie 

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 3 x 2 tickets voor deelname aan ‘Ontsleuteld’ verloot. Hoe doe je mee? Laat bij het bericht op Facebook een reactie achter of tag degene aan wie je de tickets gunt. De winnaars worden vrijdag 7 augustus om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

Dit bericht delen:

Advertenties