Brommerrijder gewond na aanrijding op Spijkerhofweg

Lars Schwachöfer Donderdag 30 Juli 2020
Vanmorgen vond omstreeks 11.00 uur een aanrijding plaats op de Spijkerhofweg. Een brommerrijder raakte gewond.

Een brommerrijder wilde het Takenhofplein verlaten richting de Wijchenseweg. Een automobilist wilde naar een bedrijf aan het Takenhofplein en reed vanaf het Takenhofplein de Wijchenseweg op. Vervolgens draaide hij de busbaan aan de Spijkerhofweg op. Op datzelfde moment wilde de brommerrijder de busbaan oversteken. De brommerrijder botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val.

Een verpleegkundige keek de brommerrijder na. Hij is met letsel aan zijn been per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn beschadigde brommer is naar zijn woning gebracht. De auto raakte fors beschadigd bij de botsing. De bestuurder en zijn bijrijdster kwamen met de schrik vrij. De bestuurder had niet in de gaten gehad dat hij een busbaan opreed. Na het invullen van de schadeformulieren konden de bestuurder en zijn bijrijdster hun weg vervolgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.