Gilde hervat rondleidingen St. Stevenstoren en stadswandelingen

Van onze redactie Woensdag 29 Juli 2020
Door de coronamaatregelen was een beklimming van de St. Stevenstoren geruime tijd niet mogelijk. Het Gilde Nijmegen hervat met ingang van 1 augustus haar rondleidingen door de St. Stevenstoren. Tevens starten dan ook weer de zogenaamde instapwandelingen, historische stadswandelingen door het Nijmeegse centrum.

Beklimming van de St. Stevenstoren is mogelijk op maandagen tussen 11.00 en 13.00 uur en op woensdagen en zaterdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. De openstelling is in tijdsblokken van telkens een half uur met maximaal 8 bezoekers per blok.

Voor de historische stadswandelingen is voorafgaande aanmelding niet nodig. Deze wandelingen zijn op woensdag- en zondagmiddag in groepen van maximaal 6 personen, exclusief kinderen. Start is om 14.00 uur vanaf de Mariënburgkapel, Mariënburg 26.

Voor beide activiteiten blijven de coronavoorschriften van toepassing.

Kijk voor meer informatie op de website van het Gilde Nijmegen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.