Man lichtgewond na steekincident aan Marialaan

Lars Schwachöfer Woensdag 29 Juli 2020
Vanmorgen vond omstreeks 9.00 uur een steekincident plaats aan de Marialaan. Een man raakte lichtgewond.

De man werd gestoken en geslagen in een appartement aan de Marialaan. Hij is naar de overkant van de straat gegaan en belde de hulpdiensten. Ambulancepersoneel keek de man na. Hij raakte lichtgewond en kon ter plaatse behandeld worden. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie laat weten dat de verwondingen minimaal zijn.

De politie is naar het appartement waarin het incident plaatsvond gegaan. Een van de ramen bleek al eerder ingeslagen te zijn. In het appartement werden zes personen aangetroffen. Zij zijn allen heengezonden. Vermoedelijk verbleven zij in het appartement zonder daar ingeschreven te staan. De politie nam twee messen in beslag. Er zijn geen aanhoudingen verricht.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.