NEC contracteert Anton Fase

Van onze redactie Dinsdag 28 Juli 2020
NEC heeft zich versterkt met Anton Fase. De 20-jarige aanvaller komt transfervrij over van AZ en tekent een contract dat hem voor één jaar, met de optie voor een extra seizoen, aan NEC verbindt. Fase sluit direct aan en traint vandaag voor het eerst mee met de selectie.

De in Haarlem geboren Anton Fase doorliep de opleiding bij S.V. Hoofddorp, waarna hij in de zomer van 2015 werd opgepikt door AZ. Na vier seizoenen in de jeugdopleiding van de Alkmaarders kiest de aanvaller nu voor een nieuwe uitdaging in Nijmegen.

Algemeen directeur van NEC Wilco van Schaik: 'Anton is een zeer talentvolle aanvaller, die we graag onze selectie wilden toevoegen. Daarnaast was hij transfervrij op te pikken en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij iets toevoegen aan onze selectie. Het afgelopen seizoen heeft een blessure hem parten gespeeld, maar nu is hij weer fit en klaar om voor zijn plek bij NEC te vechten. We zijn blij dat Anton voor deze nieuwe uitdaging heeft gekozen. Hij krijgt dit seizoen de kans om zich te bewijzen en we wensen hem veel succes bij NEC!'


'Ik ben blij om in Nijmegen te zijn en heb zin in deze nieuwe uitdaging', zegt de trotse Anton Fase. 'Bij NEC moet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling gaan zetten. Ik ben fit en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten beter te leren kennen. Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet.'


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.