Brommerrijder aangereden op Jonkerbosplein

Lars Schwachöfer Maandag 27 Juli 2020
Vanmiddag vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats op het Jonkerbosplein. Een brommer werd aangereden door een auto.

Een automobilist wilde het Jonkerbosplein oprijden vanaf de Nieuwe Dukenburgseweg. Een brommerrijder reed op het fietspad aan de Weg door Jonkerbos en wilde op hetzelfde moment de Nieuwe Dukenburgseweg oversteken. De brommerrijder werd daarbij door de automobilist aangereden. De brommerrijder belandde op de voorkant van de auto en kwam ten val.

Ambulancepersoneel keek de brommerrijder na. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten fors beschadigd. Een berger sleepte de bestelauto weg. De brommerrijder zorgt er zelf voor dat hij en zijn brommer worden opgehaald. Het fietsverkeer ondervond langere tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.