Automobilist rijdt tegen geparkeerde auto in Hillekensacker

Lars Schwachöfer
21 juli 2020
Vanavond vond omstreeks 19.00 uur een eenzijdig ongeval plaats in de 10e straat van de Hillekensacker. Een automobilist reed tegen een geparkeerde auto.
Enkele bewoners van de Hillekensacker moesten een auto ontwijken, die door de straat slingerde. De automobilist stopte in een bocht voor de 10e straat. Korte tijd later begon hij weer te rijden en botste tegen een naast de straat geparkeerde auto. Beide auto's raakten beschadigd bij de botsing. Een bewoonster uit de straat wilde eerste hulp verlenen. Ze vertelde dat de alcohollucht haar tegemoet kwam.

Ambulancepersoneel controleerde de man. Hij is nadat agenten een blaastest afgenomen hadden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een woordvoerster van de politie laat weten dat ze na de blaastest aanleiding hadden een bloedtest bij de man te doen. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Dat kan tot tien dagen duren. Een berger sleepte de auto weg. De eigenaresse van de geparkeerde auto heeft via de verzekering een tijdelijke, vervangende auto gekregen tot haar auto gerepareerd is.

Dit bericht delen:

Advertenties