Drie auto's beschadigd bij kop-staartbotsing op Neerbosschebrug

Lars Schwachöfer Dinsdag 21 Juli 2020
Vanmiddag vond omstreeks 16.30 uur een kop-staartbotsing plaats op de Neerbosschebrug. Drie auto's raakten beschadigd.

De bestuurder van een auto reed staduitwaarts op de Neerbosscheweg. Op de Neerbosschebrug kwam de auto door nog onbekende reden plots tot stilstand. De twee achterliggende bestuurders konden niet tijdig remmen, met botsingen tot gevolg. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. De politie zette de rijstrook af. Verkeer werd langs de auto's geleid.

De brandweer hoefde niemand uit de fors beschadigde auto's te bevrijden. Ambulancepersoneel keek alle inzittenden na. Een vrouw is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Twee geschrokken kinderen uit een van de auto's, een jongen van 5 en een meisje van 10, kregen traumabeertjes van de brandweer en politie. De kinderen en hun vader werden door de ambulancedienst weggebracht. De bestuurder van een van de auto's werd door een verpleegkundige naar huis gebracht.

Door het ongeval ontstonden lange files op de Neerbosscheweg en Energieweg. Twee bergers sleepten de auto's weg. Omstreeks 17.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.