Gratis taxatiedag voor sieraden, munten en andere kostbaarheden

Van onze partner
17 juli 2020
Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?
U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oude ansichtkaarten, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Soms kan dat verrassende resultaten opleveren. Vorig jaar werd tijdens een boedelopruiming een munt ontdekt in een sieradenkistje, met een goudwaarde van ongeveer 1000 euro. Het bleek echter om een zeer zeldzame munt uit de VOC-periode te gaan, waarvan slechts één ander exemplaar bekend is. De munt bracht uiteindelijk op de veiling een recordbedrag op van € 196.800.

Ook benieuwd naar de waarde van uw verzameling munten, papiergeld, gouden sieraden of oud zilver? Kom dan op dinsdag 28 juli naar de gratis taxatiedag van Heritage Auctions Europe in Nijmegen. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in ’t Sfeerhuys aan de Looimolenweg 15. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen: 030-6063944.


Dit bericht delen:

Advertenties