[Video] 500 cadeaubonnen voor medewerkers CWZ en Radboudumc

Van onze redactie
15 juli 2020
Om ondernemers in het rijk van Nijmegen te steunen en medewerkers van het Radboudumc en het CWZ een hart onder de riem te steken, startte Karen van Keeken eind maart de actie 'Doneer een bon'.

Karen kwam net als vele Nijmegenaren thuis te zitten toen de overheid de nieuwe coronamaatregelen bekend maakte. Ze hoorde dat de horeca moest sluiten en allerlei creatieve oplossingen zocht om financieel overeind te blijven. Karen kon niet stil zitten en wilde actie ondernemen.

Meerdere horeca-ondernemers kwamen met het idee om cadeaubonnen te verkopen die gebruikt kunnen worden na afloop van de coronacrisis. Karen wilde haar zus die in de zorg werkt een bon cadeau geven. Zo kwam ze op het idee om mensen bonnen te laten kopen en die te doneren aan de hardwerkende medewerkers van de Nijmeegse ziekenhuizen. De naam voor het initiatief werd kort en krachtig: 'Doneer een bon'.

Vandaag overhandigde Karen in totaal 500 bonnen bij beide ziekenhuizen. De bonnen hebben een gezamenlijke waarde van ruim € 7.000,-


Dit bericht delen:

Advertenties