Eerste exemplaar boek 'Koningsdaal' overhandigd aan wethouder Vergunst

Van onze redactie
13 juli 2020
Afgelopen vrijdag overhandigde schrijver Vincent Cantrijn het eerste exemplaar van het boek 'Koningsdaal: visie, bezieling en betrokkenheid' aan wethouder Noël Vergunst.
Het boek verhaalt over de historie van Nijmegen en in het bijzonder de totstandkoming van de nieuwe wijk Koningsdaal in Waalfront; nu ook genaamd Batavia. Een plek met een rijke historie en een veelbelovende toekomst; een geliefde woonbuurt met kenmerkende architectuur. Cantrijn vertelt in zijn boek over de enorme inspanning die jarenlang is geleverd door alle betrokkenen bij de totstandkoming van deze nieuwste woonbuurt van Nijmegen.

Van initiatief naar werkelijkheid

Het boek is geïnitieerd door gebiedsontwikkelaar BPD en bouwer Trebbe. Gezamenlijk pakten zij de handschoen op en ontwikkelden Koningsdaal naar een geliefde woonbuurt. In het boek komen onder andere de aanpak en de uitdagingen van het ontwikkelen en bouwen in een economische crisis aan bod.

Koningsdaal: visie, bezieling en betrokkenheid

‘Koningsdaal: visie, bezieling en betrokkenheid' wordt door BPD en Trebbe kosteloos ter beschikking gesteld aan alle bewoners van Koningsdaal. Zij ontvangen een exemplaar thuis. Het boek is niet te koop in de winkels, maar belangstellende kunnen per mail een exemplaar aanvragen bij de afdeling communicatie van BPD.

Dit bericht delen:

Advertenties