Grootste culinaire pop-up concept van Nederland in Papierfabriek Nijmegen

Van onze redactie
10 juli 2020
Van 21 juli tot en met 27 september wordt iedere twee weken een ander restaurant opgezet in Papierfabriek Nijmegen. Proefdruk Culinair Nijmegen opent haar deuren voor het publiek op de dag dat de Vierdaagse eigenlijk van start zou gaan. Om de twee weken krijgt een ander restaurant 2.500 m2 de ruimte om gasten te ontvangen op een locatie waar industrieel erfgoed, grenzeloze creativiteit en culinaire topkwaliteit samenkomen. Met dit concept willen de ondernemers en restauranteigenaren deze zomer gasten op een veilige manier laten proeven van al het moois wat Nijmegen op culinair vlak te bieden heeft.
Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh openen de culinaire proeverij op dinsdag 21 juli. Tot en met 2 augustus bedienen zij iedere avond minimaal 100 gasten met hun signature menu’s, topwijnen en service. Daarna komen ook De Honneurs, Restaurant Groenewoud, Hotel Credible, Foodbar De Pelgrim en Renato's Pizzeria aan de beurt. Dat sfeervol dineren op anderhalve meter afstand toch mogelijk is, gaan deze ondernemende restaurants bewijzen.
 
Proefdruk

Het concept is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 024events, Papierfabriek Nijmegen en de zeven Nijmeegse restaurateurs. Chantal Peters, eigenaar Papierfabriek Nijmegen: ‘Wij hebben de perfecte ruimte en de parkeergelegenheid om de restaurants de vrijheid te geven om zich allemaal op hun eigen manier te presenteren. Door ons samen sterk te maken willen we ervoor zorgen dat mensen, ondanks de omstandigheden, toch mooie herinneringen kunnen maken deze zomer.’ In totaal nemen zeven restaurants deel aan het concept. Welk restaurant in de laatste week van 20 tot 27 september op de locatie in de Papierfabriek wordt opgezet, is nog een verrassing.

Kijk op de website van Proefdruk Nijmegen wanneer welk restaurant opgezet wordt. Vooraf reserveren is verplicht

Dit bericht delen:

Advertenties