NEC verlengt contract Dirk Proper

Van onze redactie
8 juli 2020
NEC en Dirk Proper hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot 30 juni 2021. De middenvelder verlengt zijn contract met twee seizoenen, tot de zomer van 2023.
Dirk Proper begon met voetballen bij SV Spero, waarna hij werd gescout door NEC en instroomde bij de E’tjes. De 18-jarige Proper doorliep vervolgens de gehele jeugdopleiding en maakte op vrijdag 13 december 2019 tegen Almere City FC (2-3) zijn debuut voor het eerste elftal. Tot dusver kwam de in Elst geboren middenvelder tot negen optredens voor NEC.

Verder bouwen

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ‘Dirk is een jonge talentvolle speler uit de omgeving van Nijmegen en heeft het afgelopen seizoen zijn debuut gemaakt voor NEC. We zijn er als NEC zijnde heel trots op dat spelers als Dirk ervoor kiezen om zich verder te ontwikkelen bij NEC, ondanks alle interesse in onze talenten. Hierop kunnen we echt verder bouwen. Deze contractverlenging kan dan ook worden gezien als een groot compliment aan Dirk en zijn familie, zijn management en NEC dat we er op deze manier uitgekomen zijn!’.

Vaste waarde

Dirk Proper is blij dat de kogel door de kerk is: ’Ik ben ontzettend blij dat ik mijn contract bij NEC heb verlengd. Het afgelopen jaar ben ik bij de selectie van het eerste elftal gekomen en heb ik al enkele wedstrijden gespeeld. Het komende seizoen wil ik een vaste waarde zijn en op die manier mezelf blijven ontwikkelen. Ik was hier nog niet uitgeleerd en voel me thuis bij deze club, om die reden wilde ik graag blijven. Ik heb zin in het komende seizoen waarin we hopelijk een nieuwe stap kunnen zetten.’.


Dit bericht delen:

Advertenties