El Karouani tekent eerste profcontract bij NEC

Van onze redactie
2 juli 2020
Souffian El Karouani heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij NEC De 19-jarige linksback tekent een contract dat hem voor één seizoen aan de Nijmeegse club verbindt, met de optie voor een extra seizoen.
De in ’s-Hertogenbosch geboren El Karouani maakte in 2017 de overstap van USV Elinkwijk naar de Voetbalacademie van NEC. Op 9 augustus 2019 maakte hij vervolgens zijn debuut voor de hoofdmacht van de Nijmegenaren in de competitiewedstrijd tegen FC Eindhoven. In de 68e minuut kwam El Karouani binnen de lijnen en nam daarbij de plek in van Anthony Musaba.

Algemeen directeur Wilco van Schaik over het behouden van El Karouani: ‘Souffian heeft zich het afgelopen seizoen goed ontwikkeld en is altijd hard blijven werken. Dit contract heeft hij dan ook echt verdiend. Souffian krijgt nu een kans om zich te bewijzen in de voorbereiding en meer minuten in het eerste elftal af te dwingen.’

‘Ik ben heel trots dat ik mijn eerste contract bij NEC heb getekend. Het afgelopen jaar ben ik al onderdeel geweest van de selectie en heb mijn debuut mogen maken. Daarna ben ik keihard blijven werken, wat ertoe heeft geleid dat ik mijn eerste profcontract heb getekend. Het aankomende jaar wil ik me verder ontwikkelen en zoveel mogelijk minuten maken bij het eerste elftal’, aldus de strijdvaardige El Karouani.


Dit bericht delen:

Advertenties