NEC verlengt contract Muslu Nalbantoglu

Van onze redactie Broer van den Boom Dinsdag 30 Juni 2020

NEC is een contractverlenging van één jaar overeengekomen met teammanager Mulsu Nalbantoglu. De voormalig NEC-speler gaat hierdoor zijn vierde seizoen in als teammanager van het eerste elftal. De 36-jarige Nalbantoglu is in totaal al elf jaar actief bij de Nijmeegse club.

Algemeen directeur Wilco van Schaik is blij dat Nalbantoglu langer aan de club verbonden blijft: ‘Muslu is een zeer gewaardeerde kracht binnen onze staf. Hij heeft de ervaring van een voetballer, dus weet wat er leeft binnen een spelersgroep. Als teammanager vervul je echter vele verschillende rollen en hij heeft laten zien hier een toegevoegde waarde te zijn. Rogier Meijer koos vervolgens, bij het samenstellen van zijn staf, onvoorwaardelijk voor Muslu, waardoor er voor ons geen twijfel meer bestond. Muslu is een prettig mens, eerlijk en open naar spelers en zijn omgeving en bovenal een zeer betrokken medewerker. We zijn blij dat we hem voor de club hebben kunnen behouden in deze rol.’

‘Ik voel me ontzettend thuis in Nijmegen en kan met iedereen goed samenwerken. Vanwege mijn functie, waarbij vele verschillende werkzaamheden aan bod komen, heb ik contact met veel mensen binnen en buiten de organisatie en daar voel ik me heel prettig bij. De club heeft een duidelijk plan en ik wil daar graag onderdeel van blijven. Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet’, zo stelt Muslu Nalbantoglu.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.