Brandweer gealarmeerd na knal in winkel aan Daalseweg

Lars Schwachöfer Maandag 29 Juni 2020
Vanmorgen werd de brandweer omstreeks 10.30 uur gealarmeerd voor een brand aan de Daalseweg. In een winkel werd een knal gehoord en rook gezien.

Een woordvoerder van de brandweer vertelt dat aanwezigen in de winkel een knal hoorden en vervolgens rook zagen bij het plafond. De brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk brand was. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Een lamp in een armatuur was geknapt. Brandweerlieden controleerden of andere delen van het plafond vlamgevat hadden. Dit was niet het geval.

De armatuur is uit het pand gehaald. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van de brandweervoertuigen op de weg. Het is onbekend waardoor de lamp knapte.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.