Geen gewonden bij botsing op Graafseweg

Lars Schwachöfer Zondag 28 Juni 2020
Vanmiddag vond omstreeks 17.00 uur een botsing tussen drie auto's plaats op de Graafseweg. Er vielen geen gewonden.

Een automobilist reed staduitwaarts over de Graafseweg, toen de bestuurder ter hoogte van de Oude Azaleastraat van de linkerrijstrook naar de rechterrijstrook stuurde. De auto op de rechterrijstrook kon niet uitwijken, met een botsing tot gevolg. Een derde auto kon niet tijdig stoppen of uitwijken en botste achterop de auto's. Niemand raakte gewond bij de botsing.

Agenten leidden het verkeer langs de ongevalslocatie. Ze belden de bergingsdienst en hielpen de partijen bij het invullen van de schadeformulieren. Twee bergers sleepten de auto's weg. Omstreeks 18.00 uur werd de rijstrook weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.