Auto's uitgebrand in Voorstenkamp

Lars Schwachöfer Zondag 28 Juni 2020

Vanmorgen vond omstreeks 5.30 uur een autobrand plaats in de 19e straat van de Voorstenkamp. Drie auto's brandden uit.

De brand werd ontdekt door buurtbewoners. Zij werden wakker van de knallende autobanden en de toeter van een auto. Twee naast elkaar geparkeerde auto's stonden in brand. Meerdere buurtbewoners alarmeerden de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse kwam stonden drie auto's in brand. De brand sloeg over op een vierde.

De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat drie auto's volledig uitbrandden. Een vierde raakte fors beschadigd. Agenten brachten de eigenaren van de auto's op de hoogte van de brand en spraken met buurtbewoners. Vermoedelijk is brandstichting in een van de auto's de oorzaak van de brand. Agenten zetten de auto's af met lint.

De Forensische Opsporing van de politie deed vanmorgen sporenonderzoek in en om de auto's. Hierbij werd ook onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De politie kan in verband met het onderzoek geen uitspraken doen over een mogelijke oorzaak of dader. Bergers sleepten de vier auto's weg.a


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.