Airconditioning in brand bij bedrijf aan Handelsweg

Lars Schwachöfer Donderdag 25 Juni 2020

Vanmiddag ontstond omstreeks 14.30 uur brand bij een bedrijf aan de Handelsweg. Een airconditioning vatte vlam.

Een BHV-er van het bedrijf ontdekte de brand bij de ingang van het pand, alarmeerde de brandweer en ontruimde het pand. Al het personeel werd aan de overkant van de weg verzameld. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Het betrof een korte, hevige brand waarbij sprake was van forse rookvorming.

De brandweer bluste de brand en ventileerde het pand. Het kantoorgedeelte liep forse rookschade op. In het productiegedeelte hing langere tijd lichte rook. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat een airconditioning vlam vatte. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand. Team Brandonderzoek van de brandweer doet onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.