Auto total-loss na botsing op IJpenbroekweg

Lars Schwachöfer Woensdag 24 Juni 2020

Vanmorgen vond omstreeks 11.00 uur een ongeval plaats op de IJpenbroekweg. Een van de auto's kan als total-loss beschouwd worden.

De bestuurder van een auto reed vanaf de Neerbosscheweg over de IJpenbroekweg. De bestuurster van een andere auto reed vanaf de Broekstraat en reed de IJpenbroekweg op om richting de Neerbosscheweg te rijden. De bestuurder op de IJpenbroekweg botste tegen de zijkant van de auto vanaf de Broekstraat.

Niemand raakte gewond bij de botsing. Een van de auto's, de Renault, kan als total-loss beschouwd worden. De andere raakte fors beschadigd aan de zijkant. Verkeer van en naar de Broekstraat werd door de politie omgeleid. Een berger sleepte beide voertuigen weg. Omstreeks 11.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.