Kop-staartbotsing op Prins Mauritssingel

Lars Schwachöfer Dinsdag 23 Juni 2020

Vanavond vond omstreeks 21.00 uur een kop-staartbotsing plaats op de Prins Mauritssingel. Niemand raakte gewond.

De bestuurder van een auto reed staduitwaarts toen hij bij de verkeerslichten aan de Laauwikstraat achterop zijn voorganger botste. De airbags van zijn auto activeerden. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van beide voertuigen. Er vielen geen gewonden bij de botsing. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie sloot twee rijstroken staduitwaarts af. Agenten hielpen de partijen met het invullen van de schadeformulieren. Een berger sleepte het achterste voertuig weg. Het voorste voertuig raakte licht beschadigd. Na het invullen van de schadeformulieren konden de bestuurder en bijrijder van het voorste voertuig hun weg vervolgen. Om 21.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.