Brandweer controleert auto vol jerrycans op Griftdijk

Lars Schwachöfer Maandag 22 Juni 2020

Vanavond werd omstreeks 21.00 uur een met jerrycans gevulde auto aangetroffen op een parkeerplaats aan de Griftdijk. De brandweer deed onderzoek naar de inhoud.

Medewerkers van een restaurant zagen de auto geparkeerd staan op hun parkeerplaats. In de auto, die niet was afgesloten, lagen meerdere jerrycans. Omdat niet bekend was van wie de auto was en wat er in de jerrycans zat, werd de politie gebeld. De politie alarmeerde de brandweer om de inhoud van de jerrycans te onderzoeken. 

De brandweer haalde de 23 jerrycans uit de auto en deed onderzoek naar de inhoud. In de jerrycans bleek frituurolie te zitten. De politie belde de eigenaar van de auto. De eigenaar liet weten dat hij de auto ter reparatie uitgeleend had. Hij is de auto later zelf op komen halen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.