Auto met aanhanger schaart op Prins Mauritssingel

Lars Schwachöfer Maandag 22 Juni 2020

Vanavond vond omstreeks 22.30 uur een ongeval plaats op de Prins Mauritssingel. Een auto met aanhanger schaarde.

De bestuurder van een auto reed met een aanhanger, met daarop een auto, staduitwaarts over de Prins Mauritssingel. De aanhanger begon te slingeren en schaarde. De aanhanger en de auto die er bovenop stonden sloegen over de kop en kwamen tegen de middenberm tot stilstand. De bestuurder en zijn bijrijder kwamen met de schrik vrij.

De politie zette de weg staduitwaarts korte tijd volledig af. Verkeer werd door de politie vanaf de Graaf Alardsingel omgeleid. De politie gaf na twintig minuten één rijstrook vrij. Verkeer werd langs de auto's en aanhanger geleid. De bestuurder en bijrijder laten weten dat ze de auto net gekocht hadden. Hij was nog niet overgeschreven. Zij hebben de tenaamgestelde op de hoogte gebracht van het ongeval.

De aanhanger en de auto die daarop stonden zijn weggesleept door twee bergers. Rond middernacht werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.