Hennepkwekerij in Burghardt van Den Berghstraat ontmanteld

Van onze redactie Maandag 22 Juni 2020

De politie trof vanmiddag een hennepkwekerij aan in de Burghardt van Den Berghstraat. De kwekerij is ontmanteld.

De politie ging naar de betreffende bovenwoning in verband met het vermoeden van een hennepkwekerij. In de woning troffen agenten een in werking zijnde kwekerij met 355 hennepplanten aan. Voor de kwekerij werd de stroom illegaal afgetapt. Hierdoor was een brandgevaarlijke situatie ontstaan. Liander heeft de stroom afgesloten.

Een gespecialiseerd bedrijf ontmantelde de kwekerij. De 355 planten zijn ter plaatse vernietigd. Op het moment dat de politie naar de woning ging, was er niemand aanwezig. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet verder onderzoek naar de huurder.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.