Voetganger gewond na ongeval op Daalseweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 19 Juni 2020

Vanavond vond omstreeks acht uur een ongeval plaats op de Daalseweg. Een voetganger werd aangereden door een fietser.

Een voetganger stak de Daalseweg ter hoogte van de Beijensstraat de Daalseweg over en zag daarbij een fietser over het hoofd. De fietser kon de voetganger niet ontwijken, met een botsing tot gevolg. Beiden kwamen bij de botsing ten val. Ambulancepersoneel controleerde beide personen. De voetganger is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Medewerkers van Bureau Handhaving van de gemeente leidde het verkeer om de ongevalslocatie. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval. De fietser raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De fiets raakte beschadigd bij de botsing.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.