Politie zoekt getuigen van vechtpartij op Waalstrand

Van onze redactie Zondag 21 Juni 2020

Gisteravond vond een grote vechtpartij plaats op het Waalstrand, aan het Ooyse Sluispad. De politie roept getuigen op zich te melden.

De politie rukte omstreeks 23.30 uur met meerdere eenheden uit naar de Ooypoort. Op het Waalstrand vond een grote vechtpartij plaats. Volgens getuigen waren bijna vijftig mensen betrokken bij de vechtpartij. Toen agenten aankwamen, was de vechtpartij al voorbij. Wel werd een gewonde 30-jarige man aangetroffen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede gewonde, een 24-jarige vriend van de gewonde man, meldde zich later bij de politie.
 
Later in de nacht, omstreeks twee uur, kreeg de politie opnieuw een melding. Meerdere eenheden van de politie en een ambulance moesten naar het Waalstrand aan het Ooyse Sluispad. Mogelijk vond toen ook al een vechtpartij plaats, maar dit kon de politie niet bevestigen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Agenten spraken met meerdere aawezigen en noteerden de gegevens. Ook heeft de politie videobeelden gekregen waarop de vechtpartij te zien is. De politie doet onderzoek naar de vechtpartij en roept getuigen op zich te melden. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Personen die bij de vechtpartij waren en videobeelden hebben, kunnen deze via het meldformulier van de politie sturen. Vermeld hierbij het zaaknummer 2020283929


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.