Forse vertraging op Graafseweg door kop-staartbotsing

Lars Schwachöfer Zaterdag 20 Juni 2020

Vanmiddag vond even na twee uur een kop-staartbotsing plaats op de Graafseweg. Verkeer werd om het ongeval geleid.

De kop-staartbotsing vond plaats nabij de Burghardt van Den Berghstraat, staduitwaarts op de Graafseweg. Een automobilist vertelt dat hij op de rem moest voor de auto voor hem. Hij botste nog net tegen de auto. De auto achter hem kon niet tijdig stoppen en botste achterop. Het achterste voertuig raakte hierbij beschadigd en moest worden weggesleept. Een berger is onderweg, maar de politie laat weten dat dit nog een kwartier tot 30 minuten kan duren.

Door het ongeval is in beide richtingen een forse file ontstaan. Verkeer wordt om de ongevalslocatie geleid. Verkeer van en naar het centrum wordt geadviseerd niet via de Graafseweg te rijden. De politie helpt de drie partijen met het invullen van de schadeformulieren. Niemand raakte gewond.

Update 15.07 uur: de auto is weggesleept en de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 20-06-2020 om 20:31 door Hans Vermeulen
Wacht maar af komt nog meer ellende na de versmalling tot de Wolfskuil. En het drukke verkeer komt nog.Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.