Frontale botsing tussen auto's op 16e straat van Meijhorst

Lars Schwachöfer Vrijdag 19 Juni 2020

Vanmiddag vond omstreeks twee uur een frontale botsing plaats in de 16e straat van de Meijhorst. Een bijrijdster raakte gewond.

De twee elkaar tegemoet rijdende auto's botsten ter hoogte van de parkeerplaats aan de Vijverhorst frontaal op elkaar. Vermoedelijk wilde de bestuurder van de grijze Mercedes afslaan. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie. De inzittenden van beide voertuigen werden gecontroleerd door ambulancepersoneel. De politie sloot de weg af voor verkeer. De bijrijdster van een van de auto's is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een bestuurder werd aangehouden en naar het politiebureau vervoerd.

Agenten spraken met getuigen en de betrokkenen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Twee bergers sleepten de voertuigen weg. Even voor half vier werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.