Bottendaalse horeca nieuw leven in geblazen met Bottendaal Buiten

Michel Bluyssen
13 juni 2020
Bottendaal heeft er tijdelijk een extra trekpleister bij in de vorm van een zomerterras. In een deel van het Thiemepark zal tijdens de droge en zonnige dagen een ruim terras worden neergezet met een capaciteit van ongeveer 100 stoelen.
Naast het feit dat het park tijdens de zomertijd al gretig aftrek kent van de vele buurtbewoners die hier sporten, muziek maken, spelletjes spelen en eten en drinken, is dit een mooie nieuwe hotspot voor Bottendaalers en goed volk daarbuiten. Terwijl de kinderen zich op het gras uitleven, kan er genoten worden van een speciaal biertje, een wijntje of een ijskoffie.

Collectief

Bottendaal Buiten is een ontmoetingsplek die mogelijk is gemaakt door een collectief van café de Kluizenaar, café Maxim,
Lokaal de Ruyter, café We Gaan Beginnen, eetcafé Wij Ook, de Thiemeloods en eetcafé Goed Volk.

1,5 meter samenleving

Door de verplichte ruimere opzet van de terrassen in het kader van de 1,5 meter samenleving, zijn veel tafels en stoelen van de Bottendaalse horeca niet in gebruik. Met dit ongebruikte meubilair is het mogelijk het park deze zomer op te sieren met een heus terras.

Toezicht

Gedurende de openingstijden wordt er met inachtneming van de RIVM-richtlijnen zorggedragen voor toezicht. Bottendaal Buiten trapt af op vrijdag 12 juni om 16.00 uur en duurt tot dinsdag 1 september.

Kijk voor meer informatie over het evenement op de Facebookpagina van Bottendaal Buiten.

Dit bericht delen:

Advertenties